Fjortis-berter - kåseri

Vi helpå med kåsseri på skolen. Det jeg har skreve under her er ikke ment å være slæmt!! :'3

 

Noe som virkelig irriterer meg er fjortis berter som har døppa hode i et tonn med maling elr i gjørma. Tar man å poker en slik skapning i annsiktet blir over halve fingeren dekket av møkk. Det er super viktig å ha masse møkk på leppene med en stor desj med lipglos sånn at leppene skinner.

 

De tror de er så sykt deilige, går lettkledde og tror at vi ikke ser at de har flere enn, en bh på seg, åååh!! Klærne må være utringet! De vrikker på rompa som at de har boksa langt inni rompa. Kroppen ligner på en nakenkatt med et duck face alstå et ande fjes.

 

De har et reir på hode med masse drit i. de ronker håret på hode heletiden da de babler om hvor deilige de er. Og de fleste fjortis berter later som at de er KJEMPE dom såm et egg. Og farger kråkereiret i bestemor farge elr bæsje farge.

 

Men når man tenker på fjortis berter dokker ordet «drama opp»  En dag så blir de å starte 3 verdenskrig med alt dramaet demmers.  De overdriver så sykt mye og innlever seg så mye at man skulle tro at dem kunne fly utav vinduet så mye de flakser å peker med hendene.

 

De har bedre selvtelitt enn, en klovn på sirkus, de sier hva de mener som om at de tror de er statsmenisteren elr kongen, og de ligner jo på en glamor modell, elr? uhm, de tror de er så deilige, men sånn egentlig ligner dem bare på noen små troll med hode døppa i ei bøtte med maling.

 

Oppmerksomhet syke fjortis berter som kan starte 3verdenskrig, har et kråkereir på hode og tror dem er så deilige men de ligner på en nakenkatt med et kråkereir på hode.

 

Tanja Tofuz! :'3

Ingen kommentarer

June Solheim

23.03.2012 kl.15:00

SÅ JÆVLIG ENIG !!!

minitanja.blogg.no

23.03.2012 kl.16:23

Lol

Skriv en ny kommentar

hits