Selvskading & bup~

Jeg fikk bedsked om å skrive et innlegg om bup å selvskadingen min å alt sånn, så har laget et "lite" innlegg..
Å hvist du ikke har noe bra å kommentere så laver, hjelper ikke akkurat å få masse frekke å stygge kommentarer c: innlegget er skrevet på et skrive program på pc'n derfor rar skrift o.o 

 

Mine problemer skader ikke bare meg men de som bryr seg om meg. GAWD, jeg føler meg slem. Låver vennene mine at det var siste gang jeg skulle kutte meg. Elr at jeg skulle prøve å slutte, men fakta er at jeg ikke greier å slutte sånn som jeg har det nå. Selvskading elr like vanskelig å slutte med sånn som røyk og snus f.eks. Folk reagerer på at jeg blogger så åpent om mine problemer.. Men jeg synes det er bedre at folk vet hvordan jeg har det og hvordan problemer jeg har. Sånn som f.eks nå vet folk at dem ikke kan ta tak i venstre armen min, for da får jeg ondt.. Hadde jeg ikke sakt i fra til dem hadde dem tatt tak i armen min å da hadde jeg ropt «au!!»  å da hadde jeg fått masse spørsmål.. Så jeg synes det er bedre at dem vet det en at jeg må gå å komme på unnskyldninger hele tiden.

 

Jeg prøver så godt jeg kan å lavere å kutte meg, men det er vanskelig da stemmen i hode mitt er så mye sterkere en meg. Men avogtil greier jeg og overvinne stemmen. Stemmen kan være så sterk at jeg ikke kan styre meg selv. Får lyst til å kjenne metallet mot armen å se blodet.  Prøver å lavere før alle som er glad i meg sin skyld. Men er så sykt vanskelig.

 

Grunnene til at jeg driver med selvskading og har selvmordstanker er private, og er ikke et tema jeg liker å ta opp. Men kan si at det er noe som har plaget meg i alle år.



Aner ikke hvordan jeg kan førklare det men jah..  Jeg tok å skrev et brev til mamma om hvordan jeg hadde det.. Så hun tok kontakt med helsesøstra dagen etterpå. Så helsesøstra videre førte meg til BUP. Jeg har gått til bup i ca et halvt år nå. Men ser ikke stort til fremgang, men ting tar tid. Får bare håpe på det beste.


Driver du med selvskading og ikke tørr å si det til noen som kan hjelpe deg? 
Da synes jeg at du burde ta å si ifra til dine foreldre elr vest du ikke tørr å si det face2face så kan du skrive et brev på face, en melling elr uansett. Eller så kan du gå til helsesøstra, men vest det overhode ikke er noen alternativ ta å snakk med noen du stoler på. Det hjelper alltid å få snakket om ting uansett hvor tungt det faktisk kan være.

 

-Tanja Tofuz? c:

 

 

 

Ingen kommentarer

<3IsabelleKarlsen

25.03.2012 kl.17:11

Åjj !

Jeg synest det er tøft av deg Tanja !<3

Jeg kjenner deg ikke så veldig godt , men på en måte så er jeg gla i deg !<3

June Solheim

25.03.2012 kl.21:24

samma her, slet som faen med selvskading, men jeg har greid nå de 2 siste mnd'ene å ikke gjøre det .. selvom jeg holdt på i nesten 2år .. :S

jonaaaaaaaaas c':

26.03.2012 kl.14:42

Tanja jentamii<3 Skjønne dæ, d vet du<3 vet kordan du har d <3 Gla i dæ Jentami<3;**

Skriv en ny kommentar

hits